Kursus aftner

En kursusaften kan du betragte som et foredrag og teambuilding i et.
Jeg vil i samarbejde med dig, forberede en aften hvor vi over nogle timer afdækker de problematikker du mener der skal tages hånd om for netop din forretning.
Denne aften kan kombineres med en evaluering af din forretning eller dit personale, men målet vil altid være at alle kommer ud på den anden side som et stærkere hold og med et kompetent samarbejde.

Personale og samarbejde:

En aften der handler om personale samarbejde vil kunne indeholde alt lige fra teambuilding, en gennemgang af en tidligere evaluering af medarbejderne, eller endda at i hver især får nogle forskellige skemaer som i udfylder på aftenen, og vi så gennemgår dem sammen.
Hovedtemaet her er at belyse hvordan et godt samarbejde ser ud og hvordan i som samlet gruppe kan arbejde hen imod en bedre hverdag sammen.

Strategi:

En aften i strategiens tegn vil primært komme til at handle om hvordan i møder kunderne. Hvad I hver især gør i en kundeservice situation, hvordan i tiltrækker kunder som individer og hvordan i kan støtte hinanden i både hverdagen og i den strategiske situation det altid er at bringe en forretning succes.
Målet er at få overblik over hvad der virker for jeres kunder og hvordan i kan støtte hinanden og forretningen. Hvordan opnår i alle sammen succes.

Special tilrettelagt:

Hvis du ønsker det kan jeg også tilrettelægge en aften med fokus på hvad du ønsker. Vi finder sammen de emner du mener der skal fokuseres på og hvis du er i tvivl, hjælper jeg gerne med at afdække hvad der kan være relevant.