Om Hertzum Consult

Hertzum Consult er en lille personlig konsulentvirksomhed der specialiserer sig i at rådgive inden for personale og ledelsesproblematikker, med fokus på skønhedsbranchen.

Ideen til denne virksomhed opstod efter at jeg, Sabina, i 2014 valgte at skifte retning efter at have arbejdet i frisørbranchen siden 1998. Jeg kastede mig over lederuddannelsen på EASJ og ideen til Hertzum Consult opstod fordi jeg ved, at skønhedsbranchens uddannelser desværre ikke ruster deres studerende til at blive gode ledere, nær så godt som de ruster dem til at blive dygtige håndværkere. Det kan desværre medvirke til at skabe situationer som kan være svære at håndtere for nye ledere, som kun har den viden de har fået med under uddannelsen.

Mit årelange kendskab til skønhedsbranchen gør at jeg vil kunne medvirke til skabe et fælles ståsted hvor begge parter kan mødes. Jeg kan møde både chefer og ansatte på det niveau der passer jer og arbejde videre ud derfra til at skabe et fælleskab.

Jeg har i mange år arbejdet med hjemmesider og sociale medier ved siden af mit fuldtidsarbejde. Jeg synes det er spændende at samarbejde og udvikle en strategi med en forretning, om at opnå netop det de ønsker og som virkelig viser hvad det er deres forretning står for.
Derfor har jeg besluttet også at tilbyde disse ting som endnu en del af mine ydelser.