Ledelse

Dygtige ledere er dem, der udviser lederskab og udfører management. Dér, hvor der er en klar retning, en veldefineret ramme, men også nærvær, individuelt overblik og muligheder for egen udvikling
– Ing-marie Frithiof, Danske bank – Jyllandsposten, 12. dec. 2012

Hertzum Consult’s fokus er at skabe harmoniske succesfulde forretninger.

For at kunne opnå det, skal du, som en branchens ledere, lære hvad der skal til, både rent organisatorisk, strategisk såvel som ledelsesmæssigt.
Det er desværre ting der ikke undervises i på de undervisningsinstitutioner hvor skønhedsbranchens håndværkere uddannes.

For at lære disse ting har man forskellige muligheder – Hertzum Consult tilbyder dig den simpleste mulighed, for at opnå den nødvendige viden. Viden der skal til for at arbejde ind i fremtiden og finde din succes.

På siderne Evalueringer og Kursusaftner finder du beskrivelserne af det jeg kan tilbyde dig og din forretning. Beskrivelserne er dog kun et visuelt udtryk som slet ikke kan fortælle dig hvilken værdi jeg kan skabe for din forretning. Den værdi er det kun mulig at opnå, hvis du og sine medarbejdere også lægger tid og arbejde i det.

Jeg kan kun vise jer vejen – I skal selv gå ned af den!